Нововолинськ серцем з Європою

0
668

У Нововолинську відзначили День Європи. Зокрема, на Майдані Незалежності шахтарського міста відбулася низка цікавих заходів, поєднаних однією спільною темою «Нововолинськ серцем з Європою».

«Україна – єдина держава не член ЄС, в якій на державному рівні відзначається День Європи, як символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтуються на спільних цінностях та інтересах», – зазначила на початку свята ведуча.

Сам захід розпочався з круїз-вікторини «Невідома Європа». Учасниками якої, стали вихованці зразкового вокального ансамблю «Паросток» НЦДЮТ (керівник Наталія Сидоренко).

Захід проводився з метою виховання в молоді поваги до національних, духовних, культурних надбань європейських народів, адже саме їм вирішувати, як будувати нашу країну і який шлях їй обрати.

В конкурсі змагалися дві команди, яким були поставлені певні інтелектуальні завдання.

Зокрема, під час «круїзу» молодь зупинялася на таких станціях: картографічна «Дорожня карта», «Геральдична», «Видатні споруди», «Визначні особистості», «Чарівна таця».

Обидві команди учасників проявили неабияку фантазію, за яку були нагороджені призами.

Прикрасили Майдан Незалежності тематичні локації, а саме: фотозона та весела тантамареска.

По завершенню заходів аніматори клубу «Суперкнига» розважили дітей цікавими конкурсами, в яких найменші нововолинці мали можливість продемонструвати свою спритність, винахідливість та швидкість.

Протягом дня проходила благодійна акція «Милосердя без кордонів», під час якої збирали кошти для місцевої дитини Олесі Булах, хворої на гострий лімфообластний лейкоз. Загальну суму зібраних коштів буде оголошено 1 червня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here