Головний дорожник Волині Іван Мирка не звільняється, а прощається з департаментом

0
808

У ЗМІ нещодавно з’явилася інформація про звільнення Івана Мирки, який займав посаду начальника Департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА. Зокрема, про це йдеться в матеріалі “Головний дорожник Волині залишив свою посаду?”, розміщеному в інтернет-виданні “Під прицілом”. Підставою для поширення цієї інформації став допис Івана Мирки на своїй сторінці у Фейсбук.

І все на світі треба пережити,
І кожен фініш – це, по суті, старт,
І наперед не треба ворожити,
І за минулим плакати не варт. Гуд лак Департамент інфраструктури та туризму Волинської ОДА“, – йщлося у дописі.

Волиняни у коментарях під дописом відразу закидали Мирку словами підтримки та питаннями типу: “Що сталося?”, “Що змусило його прийняти таке рішення?” та іншими схожими.

У відповіді очільник Департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації пояснив, що попрощався не з посадою чи роботою, а з самим Департаментом, який чекає “пониження” до Управління інфраструктури та туризму. Це пов’язано із створенням в облдержадміністрації Департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства.

Детальніше про це в матеріалі – “У Волинській облдержадміністрації створюють новий департамент”.

Ну ж вчора всі новину про розпорядження читали. Функції будівництва доріг передаємо в новостворений департамент регіональнрго розвитку жкг ….”, – написав Іван Мирка.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here