Гороскоп на тиждень з 19 по 25 березня

0
869

Гороскоп на тиждень з 19 по 25 березня 2018 року обіцяє, що весна все-таки прийде у ваш дім! Але для цього необхідно щось змінити у своєму побуті, а можливо, навіть у способі мислення. Не бійтеся змін, адже вони значно покращують наше життя. Які сюрпризи підготували для вас зірки – читайте в нашому щотижневому гороскопі.

Овен

Зірки підказують, що цей тиждень буде сприятливим для реалізації усіляких задумів. Успіх супроводжуватиме вас усюди. Тому сміливо беріться за те, що так довго відкладали “на потім”. Але лише після того, як вже завершите розпочате, ви зможете домогтися якогось результату.

Телець

Тільці, цей тиждень запам’ятається вам подіями та зустрічами. Зірки обіцяють професійні злети, можливість отримання додаткової освіти та поліпшення фінансового становища.

Близнюки

Ви, як ніколи, будете в центрі уваги цього тижня. На вас чекають публічні виступи, де необхідно показати себе якнайкраще. Якщо все піде “на ура”, готуйтесь до компліментів.

Рак

Хоч погода цього тижня зовсім не весняна, ви будете повні натхнення та бажання творити. Зірки радять провести час продуктивно і серйозно зайнятись саморозвитком.

Лев

Вам непросто змиритися з несправедливістю цього світу. Але часом, якщо ви не можете змінити саму ситуацію, то змініть своє ставлення до неї. Перемкніть увагу на щось позитивне і сходіть на вихідних у книжковий магазин по нову і захопливу книжку.

Діва

Цього тижня Дів чекає потужна підтримка людини, якій ви недавно дуже допомогли. Якщо це навіть незнайомець, не бійтесь довіритись йому, і, можливо, саме він стане вашим найближчим другом.

Терези

Ви як завжди сумніваєтеся, в який колір пофарбувати волосся, чи братись за новий проект і тд? Розслабтеся і навчіться насолоджуватись моментами. Проблеми вирішаться самі собою і ви обов’язково будете задоволені результатом.

Скорпіон

Правильне харчування та звичка піклуватися про себе допоможуть вам уникнути будь-яких проблем зі здоров’ям. Важливо також дотримуватись порядку в побуті й на роботі: дискомфортна або шкідлива для здоров’я атмосфера може викликати як психологічні, так і фізичні проблеми.

Стрілець

У понеділок розраховуйте на незначні грошові надходження. Не витрачайте зайвого, а купуйте тільки найнеобхідніше. На роботі не намагайтеся перекласти свої обов’язки на інших: для вас це може закінчитися не найкращим чином.

Козеріг

Ви занадто багато від себе хочете. Козероги відомі перфекціоністи і трудяги, але часом необхідно розслабитися і зробити щось для себе коханих. Наприклад – сходіть у кіно, зустріньтеся з другом, якого давно не бачили, або з’їжте великий смачний бургер, від якого завжди відмовлялися.

Водолій

Вам необхідно терміново пройтися магазинами і оновити гардероб! Терміново! Весна вимагає яскравих фарб, а сірі та чорні кофтинки лише псують настрій вам і оточуючим.

Риби

Ох, Риби, для вас цей тиждень обіцяє бути спекотним! Концентрацію романтики і уваги від протилежної статі – ось що прогнозують вам зірки. Постарайтеся не напартачити і з розумом підходити до любовних справ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here