Гороскоп на тиждень з 5 по 11 березня

0
992

У гороскопі на тиждень 5 березня по 11 березня 2018 році зірки рекомендують більше відпочивати і проводити час зі своєю сім’єю. Це дасть вам можливість зібратися з думками і налаштуватися на плідну роботу. Докладніше про кожен знак зодіаку читайте в нашому гороскопі на тиждень.

Овен

Цього тижня представникам цього знаку Зодіаку слід бути уважнішими, аби не допустити помилок у роботі, що можуть призвести до невідворотних наслідків. Краще утриматись від великих починань.

Телець

Цього тижня ви, можливо, укладете новий трудовий договір, який передбачатиме розширення кола ваших професійних обов’язків. Але в будь-якому випадку він виявиться вигіднішим для вас, ніж попередній. А ось в особистому житті настане затишшя, що й на краще на цей момент.

Близнюки

У Близнюків цей тиждень буде сповнений нових вражень. Посилиться творчий потенціал, ви станете впевненішими у своїх рішеннях. При будь-яких особистих ініціативах ви завжди зможете заручитися підтримкою людей, які вас оточують.

Рак

Наступні 7 днів, швидше за все, виявляться насиченими подіями. У понеділок небажана поспішливість, в ділових питаннях, а вівторок сприятливий для придбання нових речей. П’ятниця – найкращий день для того, щоб вирушити в подорож.

Лев

Не забувайте про старих друзів і просто знайомих. Їх підтримка стане в нагоді левам цього тижня.

Діва

Багатьох Дівам буде настільки комфортно й затишно у своєму домі в оточенні близьких людей, що вони насилу змусять себе вийти у справах.

Терези

Якщо цього тижня вам запропонують нову посаду – обов’язково погоджуйтесь. Також можлива зустріч із впливовою людиною, яка допоможе у просуванні вашої кар’єри.

Скорпіон

Скорпіони, активно беріть участь у суспільному житті та в робочих заходах. Спілкуючись у неформальній обстановці, вам вдасться домовитися про вигідні угоди чи завести корисні знайомства.

Стрілець

Перша половина цього тижня може принести нескінченні турботи як на роботі, так і вдома. За цей час ви не раз будете готові вибухнути, розізлитися, і тільки притаманна вам стриманість не дозволить цього зробити. Поїздки та відрядження зможуть поліпшити ваш емоційний стан.

Козеріг

Козероги, головне – бути активними та послідовними протягом усього тижня. Поставте мету й досягайте її. Тоді на вас чекатимуть хороші результати.

Водолій

Цей тиждень ідеально підходить для творчості, наукової роботи та будь-яких самостійних проектів. Розумових діяльність у Водоліїв буде на висоті, але при цьому можливий потяг до усамітнення. Якщо ж уникнути тісного спілкування з оточенням не вдасться, можливі конфлікти в будь-яких сферах.

Риби

Зорі обіцяють Рибам підтримку у грошових справах. Це чудовий тиждень для того, щоб присвятити його управлінню фінансами та примноженню капіталу. Тож, якщо у Риб є план як підвищити свої доходи, саме час його реалізувати.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here