Нововолинська міськрада запрошує на роботу

0
1221

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради оголошує місячний конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу будівництва, комунального господарства і газифікації виконавчого комітету Нововолинської міської ради.

Вимоги до претендентів: повна вища освіта відповідного професійного спрямування (будівництва, житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та комунальної власності, у сфері теплопостачання та енергозбереження, водопостачання, архітектури, юрист та економіст) за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом у державній службі не менше 3 років або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менш 5 років; вміння працювати на комп’ютері; обов’язкове знання державної мови, Конституції України, актів законодавства, нормативних документів, що стосуються державної служби, служби в органах місцевого самоврядування, Указів Президента України, постанов та розпоряджень Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, методичних, нормативних та інших керівних документів у відповідній сфері.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається відділом кадрової роботи та з питань запобігання і виявлення корупції виконавчого комітету.

Документи на конкурс: заява про участь у конкурсі, декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України “Про запобігання корупції”, копія паспорта, копія документів про освіту, заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками, дві фотокартки розміром 4х6 см, а також копія військового квитка.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу в кабінеті № 302 за адресою: м. Нововолинськ, пр. Дружби,27.

Телефон для довідок: 3-14-32.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here