У Нововолинську вшанували учасників бойових дій на території інших держав

0
988

Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав міський голова Віктор Сапожніков зустрівся із членами громадської організації ветеранів Афганістану та учасниками миротворчих місій в інших державах.

Ви виконали свій військовий обов’язок, і коли через майже тридцять років над нашою державою нависла небезпека, воїни-афганці, інтернаціоналісти першими були у військкоматах, бо знали, що таке війна і мали відповідний досвід, – звернувся до присутніх Віктор Сапожніков.

До слова, у Нововолинську проживає 164 учасника бойових дій на території інших держав. Левова частка з них – воїни-афганці.
Під час заходу вручили подяки міського голови та медалі «Захиснику Батьківщини».

Із побажаннями миру, міцного здоров’я і вдячності до присутніх звернувся військовий комісар Нововолинського об’єднаного районного військового комісаріату Олександр Плужнік.

Голова міської організації ветеранів Афганістану Василь Сущик подякував міській владі за конкретну допомогу і підтримку у вирішенні соціально-побутових питань, облаштуванні палат для лікування у міській лікарні й обласному госпіталі для інвалідів війни.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here