У 2018 році вакцинацію пройдуть діти та дорослі – Супрун

0
600

У 2018 році вакцинацію пройдуть діти та дорослі - Супрун

Уляна Супрун наголосила на необхідності провакцинувати українських дітей впродовж поточного року. Вона також заявила, що держава закупить вакцини також для дорослих.

Про це виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я написала на своїй сторінці у соцмережі, новину передає «Преса України».

Уляна Супрун нагадала, що українці повинні вчасно робити щеплення дітям. За її словами, вакцини надають безкоштовно, так як їх купують за державні кошти. Виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я додала, що дорослі українці зможуть зробити вакцину від дифтерії та правця.

«Для діток вакцинація є життєво важлививою, адже їх організм дуже вразливий до захворювань. Але і не варто думати, що вакцинація потрібна лише дітям: дорослим також потрібно захищатися від інфекційних хвороб», – зазначила Супрун.

Вона особливо наголосила на тому, що вакцинація необхідна для попередження розповсюдження серйозних захворювань. Супрун також зауважила, що у МОЗ вже представили календар щеплень, який допоможе батькам розібратися, коли та які вакцини слід робити дитині.

Як повідомлялось раніше, Супрун вказала на необхідність їсти фрукти та багату на клітковину та білки їжу. До слова, американка українського походження Супрун, яка прибула в Україну після Майдану, взялась творити медреформу в країні. Українські депутати вже підтримали її. В результаті безкоштовної медицини в Україні більше не буде. Тобто за всі обстеження, окрім консультації педіатра, українці платитимуть зі свого карману. До слова, діагностика порушення ритму серця у дитини коштує 65 тисяч гривень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here