Міський голова зустрівся з духовенством

0
888

IMG 4064

Традиційно, напередодні новорічно-різдвяних свят  у приміщенні міськвиконкому міський голова Віктор Сапожніков зустрівся з представниками релігійних організацій Нововолинська. Керівник міста привітав священнослужителів з наступаючими святами, а також вручив їм вітальні листівки, у яких він поздоровляє усіх  парафіян  зі світлим Різдвом Христовим.

У ході спілкування  Віктор Сапожніков порушив тему благоустрою, просив духовних наставників, аби і вони також звернулися до парафіян, щоб  підтримувати порядок біля своїх осель.

IMG 4074

Міський голова задоволений, що у Нововолинську є міжконфесійний мир і  злагода і впевнений, що зустрічі з духовенством будуть продовжуватися й надалі. Він висловив  вдячність священикам та пастирям за просвітницьку роботу, за добрі справи, які вони роблять на благо міста.

IMG 4067

На завершення декан Нововолинського деканату митрофорний протоієрей Степан Фульмес подякував Віктору Сапожнікову  за  сприяння у будівництві храмів, проведенні святкових заходів, за  підтримку й розуміння у реалізації соціально важливих проектів релігійних громад.

novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here