Юні хористи стали переможцями міжнародного фестивалю

0
911

IMG 3529

Перша перемога на міжнародному рівні  хорового колективу дитячої школи мистецтв – це результат спільних зусиль  учнів  та їхнього викладача Марини Душук.  Юні хористи вибороли Гран-прі на  міжнародному фестивалі «Калинове гроно», що проходив  влітку у Болгарії.

Аби  подякувати переможцям, сьомого вересня до дитячої школи мистецтв завітали перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський та начальник відділу культури міськвиконкому Інна Левкова.

IMG 3516

 

За вагомі здобутки у вокально-хоровому мистецтві, популяризацію сучасної української пісні Андрій Миронович вручив подяку міського голови керівнику молодшого хору дитячої школи мистецтв Марині Душук, а  усім її 53 вихованцям – грошові премії.

Перший заступник міського голови запевнив, що міська влада докладатиме і надалі зусиль, аби підтримувати юні таланти, а дитяча школа мистецтв, щоб залишалася  осередком  високої культури й духовності, де кожен може розвивати свої творчі здібності.

Теплі слова про своїх вихованців говорили директор дитячої школи мистецтв Юрій Савраюк та керівник дитячого хору Марина Душук. Вони дякували за сприяння у поїздці міській владі, за підтримку – батькам, колегам та меценатам.

– Приємно, що ми примножуємо славу Нововолинська і поза його межами  та за кордоном, – з радістю відзначила Марина Душук і повідомила, що колектив уже отримав запрошення на творчі змагання до Запоріжжя.

Тож нехай наша юнь несе світло й тепло у людські душі, а пісня допомагає зігрівати наші серця.

Відділ з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМі

та зв”язків з громадськістю міськвиконкому.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here