У Нововолинському ПТУ №11 відкрили центр професійної кар’єри

0
624

Одним із основних пріоритетів в роботі Нововолинського міського центру зайнятості є профорієнтаційна робота з молоддю.

З метою формування активної життєвої позиції та підвищення трудової активності молодих спеціалістів у Нововолинському ПТУ №11 відкрили Центр професійної кар’єри. У даному навчальному закладі проводиться навчання за різними актуальними професіями на ринку праці : кухар, електрогазозварник, продавець продовольчих і непродовольчих товарів та інші.

На відкритті були присутні керівник міського центру занятості ІгорКантор,  директор Нововолинського ПТУ №11 Юрій Стецюк,  роботодавці міста, учнівська молодь.

єждт

У подальшому в рамках діяльності Центру кар’єри фахівці Нововолинського міського центру зайнятості  надаватимуть консультації учням з  питань побудови та розвитку кар’єри, інформуватимуть про джерела пошуку роботи,  допомагатимуть в підготовці резюме, відео резюме та співбесіди. Особлива увага приділятиметься налагодженню співпраці між випускниками та роботодавцями.

Скориставшись інформаційними матеріалами, присутні на заході учні ознайомилися з актуальними вакансіями та підприємствами міста, вимогами сучасного ринку праці, послугами служби зайнятості.

IMG 5112

Директор комбінату шкільного харчування Світлана Іванова, приватний підприємець Тетяна Адамчук (кафе «Вареники») презентували свої підприємства, ознайомили з вакансіями, умовами праці, соціальними гарантіями та  вимогами до кандидатів на вільні робочі місця.

Учасники заходу наголошували на  необхідності створення центру кар’єри, оскільки питання професійної реалізації  є актуальним як для навчальних закладів, так і для служби зайнятості.

novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here