У міському історичному музеї відбулась фото – виставка «Ми пам’ятаємо»

0
770

Днями у міському історичному музеї відбулась фото – виставка «Ми пам’ятаємо». Мета – покращення соціального самопочуття та якості життя колишніх вязнів нацистського режиму та привернення уваги громадськості до їхніх заслуг, патріотичне виховання молоді на принципах історичної правди, інформують журналісти СТН.

Презентація фото – виставки «Ми пам»ятаємо» презентували у міському історичному музеї. Цей захід проходить у рамках програми «Місце зустрічі: діалог», що фінансується німецьким фондом «Пам»ять, відповідальність, майбутнє» спільно з благодійною організацією «Турбота про літніх людей в Україні» та ВОБФ «Карітас Волинь».Про захід розповіла працівниця музею Тетяна Марцинюк.

Ця експозиція від минулого року мандрує містами нашої країни. Нововолинськ теж має змогу ознайомитись з цією виставкою.

Програма підтримки «місце зустрічі діалог фонду «память відповідьдальність майбутнє» започатковано у 2009 році. Вона адресована організаціям, діяльність яких спрямована на поліпшення якості життя літніх людей у своїх країнах. Мета підтримки – сприяти тому, щоб життєві досягнення колишніх жиртв нацизму були належно оцінені.

Працівники музею запрошують мешканців міста відвідати фото-виставку та ознайомитись із історією наших земляків та про нелегке життя їх у німецьких та радянських концтаборах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here