Народний аматорський театр «Авантюра» 26 березня презентуватиме нову виставу

0
700

Нововолинські театрали знову кличуть на прем»єру. Народний аматорський театр «Авантюра» 26 березня презентуватиме нову виставу. Назва надзвичайно красномовна. Жіноча логіка – це тверда впевненість у тому, що будь-яку об’єктивну реальність можна подолати бажанням.

Жіноча логіка – це абсолютно незрозуміла, але незвичайно приваблива якість, що властива кращій половині людства. Про жіночу логіку ходять незліченні анекдоти, афоризми, авторами яких є, звичайно ж, чоловіки … На їх думку, відсутність будь-якої логіки і є «жіноча логіка». Жартує режисер народного аматорського театру «Авантюра» Олена Марків, запрошуючи нововолинців на прем»єру.

Головного героя вистави, інженера Станіслава, грає інженер за професією в реальному житті нововолинець Віктор Гаврилюк. Чоловіки із задоволенням жартують над незбагненою жіночою логікою, але в результаті, на практиці, виявляються беззбройні перед нею, каже актор.

В ролі екстрасенса королеви Марго нововолинська художниця Алла Навроцька. У неї надзвичайно важлива місія – поєднувати долі самотніх людей.

Самотньому чоловікові ніколи й у голову не прийшло б шукати собі супутницю життя на цвинтарі … А ось самотня жінка, героїня цієї історії, йде і знаходить. Та не одного, а відразу двох! В результаті їй випадає непростий вибір: з ким із них зв’язати свою долю. Але скільки голова не думай, а серце все одно змусить зробити по-своєму! В цьому й полягає феномен жіночої логіки – спонтанної, безглуздої, але незаперечної.

Там де безсилий розум, перемагає жіноча логіка! В цьому глядачі вистави зможуть переконатися самі.

До слова, актори «Авантюри» із 60-ти претендентів потрапили у 20-ку кращих аматорських театрів, котрі стануть учасниками міжнародного фестивалю у Кракові.

 Усіх шанувальників своєї творчості авантюристи просять підтримки. Найкраще свою прихильність ви можете продемонструвавши, відвідавши виставу «Жіноча логіка.». Прем»єра відбудеться у міському палаці культури в неділю,26 березня. 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here