Групи швидкого реагування патрульної поліції уже працюють у Нововолинську

0
1220

  Відсьогодні вулиці Нововолинська цілодобово контролюватимуть групи швидкого реагування патрульної поліції. Напередодні в області запустили проект, у рамках якого полісмени нестимуть службу в населених пунктах Волині, інформують журналісти СТН.

Для якісної роботи територію області розділили на зони, з розрахунком одна патрульна група на 25 тисяч населення. У Нововолинську та селищі Благодатному працюватиме два екіпажі, в яких нестимуть службу по два полісмени. Вони уже отримали жетони, новеньку форму відповідного зразка та патрульні автомобілі.  Патрульні машини обладнані рацією   і  планшетом, за допомогою гаджету  поліціянти підтримують основний зв’язок. Працівник кол-центру 102, прийнявши повідомлення від громадянина, оперативно  відправляє його на  планшет групи швидкого реагування, а це дає змогу патрульним одразу ж виїхати на виклик. Для прибуття на місце події у поліцейських – 15 хвилин.

Групи швидкого реагування патрульної поліції їздитимуть вулицями міста,  а у відділку в перспективі планують втановити два монітори, на яких можна буде відслідкувати рух поліцейських машин.

Також на Волині розпочався набір кандитатів на службу в поліції, тож усі охочі  можуть спробувати свої сили у відборі. У Нововолинську штат теж недокомплектований, і деякі посади все ще залишаються вільними.

Групи швидкого реагування патрульної поліції розпочали патрулювати вулиці міста  і  охороняти його від злочинності.    Уже з  новою технікою та екіпіруванням нововолинські  полісмени вперше відзначили сьогодні День національної поліції України.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here