На лікування Світлані Костюк терміново потрібні кошти!

0
330

Менше двох тижнів потрібно, аби зібрати 140 тисяч гривень на препарат, що може врятувати життя онкохворої нововолинської поетеси Світлани Костюк.  Частину коштів уже перерахували. Але їх ще зовсім мало, аби починати новий етап лікування. Сподіваємось, разом ми зможемо відвоювати цю відважну жінку із кігтів підступної недуги.

Світлана Костюк уже пройшла 10 курсів хіміотерапії та курс опромінення. Понад рік тому їй діагностували рак легенів. Досі усі випробування, що їх довелося пройти жінці, помітного результату не дали.

«Надія є, але вона дуже дорога, хімія Алімта. Ціна флакона 500 мг пеметрекседу (Алімти) близько 50 тис. грн. На один раз потрібно 2 флакони. Жоден лікар не почне капати Світлані Алімту, якщо у неї не буде в наявності цього препарату на дві лінії хіміотерапії. На даний час зібрано 15 тис. грн., 400 доларів. Гроші потрібно зібрати до 10 серпня»,  – пишуть у соцмережах друзі Світлани.

Нині Світлана Костюк перебуває вдома. Набирається сил після останньої хіміотерапії. І готується до наступної. Якщо вдасться назбирати отих 140 тисяч. І не опускає рук. Рятунку від постійних думок про хворобу шукає в поезії. Зараз завершує рукопис поетичної збірки «Зцілення любов’ю», яку днями планує уже віднести до видавництва. Сподіваємось, ця книжка стане для Світлани Костюк пророчою. І просимо усіх небайдужих докластися до цього зцілення. Бо кожна гривня нині буде цінною і важливою. Рахунок  для переказу коштів у гривнях на лікування раку легень: 5168742063950020  на ім’я Костюк Світлани Степанівни

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here