Нововолинськ – серед лідерів за рівнем дитячого оздоровлення

0
378

Цього року відпочинком та оздоровленням охоплено майже дві з половиною тисячі нововолинських школярів. Де проводили літні канікули юні нововолинці – інформує СТН. Як організувати літнє дозвілля нововолинських школярів – це питання в місті розглядали ще задовго до початку канікул. На оздоровчу кампанію-2016 з місцевого бюджету передбачили використати понад 1 млн  200 тис гривень та ще майже 160 тисяч із обласного.

Практично одразу після завершення навчання у Нововолинську запрацювати пришкільні табори, до яких залучили понад 1700 учнів.  Дев’ять шкіл міста організували роботу так, щоб кожна дитина знайшла собі справу до душі, відчувала себе затишно, збагатилася духовно й загартувалася фізично. Щоденне дозвілля було цікавим і змістовним: конкурси, вікторини, змагання, спортивні рухливі ігри на природі, свята, інсценізації казок. Щоденна робота таборів була розписана до хвилини.

340 учнів відпочили у позаміському таборі відпочинку й оздоровлення «Прикордонник». А загалом станом на 20 липня літня оздоровча кампанія 2016 року охопила майже дві з половиною тисячі талановитих дітей і дітей пільгових категорій.

Одинадцять нововолинців цього року відпочили у «Молодій Гвардії», ще двоє – в молодіжно-дитячому центрі «Артек» в Київській області. Відтак Нововолинськ сміливо посів лідерську позицію за рівнем  оздоровлення на Волині.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here