На українських дорогах вже працює 20 вагових комплексів

0
419

Вперше за багато років на дороги України виведені вагові комплексидля боротьби з перевантаженими вантажівками. Про це заявив Міністр інфраструктури Володимир Омелян, інформуєeizvestia.com/uk/news-ukr. “Вперше за багато років на дороги України виведені вагові комплекси. У цьому році ми вже впровадили 20 вагових комплексів, які перевіряють найбільші траси. Ми не допускаємо перевантаження, коли у нас автомобілі можуть везти 130 тонн ваги. Це фактично половина ваги літака” Мрія “. Ця ситуація переважно зупинена на основних дорогах. Разом з тим недобросовісні перевізники намагаються скористатися сільською місцевістю,” вбиваючи “, і без того, погані дороги”, – заявив чиновник в ефірі одного з телеканалів.

Міністр інфраструктури України заявив про рішучий намір повернути ваговий контроль на дороги для боротьби з перевантаженими вантажівками. На той момент міністр відзначав, що з 34 наявних вагових комплексів тільки 18 знаходяться в справному стані. Що викликано інтенсивної експлуатацією вимірювальних пристроїв.

Раніше Омелян закликав порти не пускати перевантажені вантажівки“Не допускайте в порти приватні і державні вантажі більше 40 тонн. Ви особисто не будете мати дороги, по яким будете їздити. Тут чіткий взаємозв’язок”, – підкреслив він.

eizvestia.com

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here