Сьогодні волиняни зберуться на патріотичний велопробіг

0
417

У Міжнародний день спорту заради розвитку і миру в Рожищі сьогодні, 6 квітня, відбудеться патріотичний велопробіг.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє «Народна самооборона міста Рожище».

Збір учасників відбудеться на площі Незалежності о 17.00

«Ти хочеш миру на землі? Ти хочеш миру та спокою в рідній країні? Тоді нам з тобою по дорозі!!! У Міжнародний день спорту заради розвитку та миру, 6 квітня, о 17 год на площі Незалежності, відбудеться збір учасників велопробігу «Ми за мир». Чекаємо всіх, хто більш за все на світі хоче, аби наша земля ніколи не здригалася від вибухів, аби не плакали матері, а діти росли під мирним блакитним небом», – йдеться у повідомленні активістів.

Шлях велопробіг пролягатиме за маршрутом: Незалежності – Гагаріна – 1 Травня – Привокзальна – Куліша – Шевченка – Мостова – Незалежності. Наприкінці – спільне фото на пам’ять для домашнього архіву, пишуть Волинські новини.

«Прийди та покажи всім свою позицію сьогодні, вислови свою думку мирним велопробігом, аби завтра не відстоювати її іншими методами. Приходь сам, приводь своїх друзів, покажи своїм дітям, що Україна – це країна, де понад усе цінують мир та люблять спорт. Бо спорт – це свідомий вибір здорового майбутнього української нації», – закликають активісти.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here