У Нововолинську відбулася робоча нарада з питань благоустрою міста

0
625

У Нововолинську відбулася робоча нарада з питань благоустрою міста щодо підготовки до свята Воскресіння Христового, за участю представників усіх служб міського господарства та посадовців.  Кожен керівник отримав конкретні завдання.

Щороку напередодні Великодня розпочинається активна робота, з наведення ладу у місті, тому обов’язок кожного підприємства, організації, установи і свідомого громадянина подбати про чистоту нашого спільного дому. Начальник відділу будівництва, комунального господарства і газифікації ознайомила із заходами благоустрою, які були здійснені торік. Роботи з відновлення належної чистоти і порядку на території міста  будуть тривати упродовж місяця. Це заходи з очистки доріг, узбіч, приведення у належний стан прибудинкових територій і парків, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, що залишилися після зими  Орієнтовно за тиждень до свята  міський очільник з представника служб відповідних господарств здійснить контрольний об’їзд території міста.

 Усіх жителів Нововолинська закликали долучитися до Всеукраїнських акцій «За чисте довкілля» і  «Зробимо Україну чистою 2016», яка відбудеться 23 квітня, та взяти участь у міській толоці 16 числа цього ж місяця.

У ході наради вручили подяки міського голови за сумлінну і відповідальну працю  у благоустрої міста. Володимир Рожелюк рекомендував усім керівникам і працівникам підприємств, установ та організацій, а також приватним підприємцям    впорядкувати закріплені за ними  території, аби до Великодня Нововолинськ був чистим і красивим.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here