Ігор Желізко – фігурант найбільшого секс-скандалу Нововолинська

1
2443

Сумнозвісний герой епопеї із так званим рейдерським захопленням кабельної мережі «Львівської жінки» Ігор Желізко  став головним фігурантом чи не найбільшого секс-скандалу Нововолинська.   Викривальне журналістське розслідування телеканалу СТБ анонсували чи не усі місцеві ЗМІ. Відтак до екранів телевізорів було прикуте все місто.  

Чутки про шокуючі сексуальні вподобання Ігоря Желізка давно ширилися нашим містом. Подейкують, що і правоохоронні органи знали про такий факт і навіть вилучили у нього вдома касети зі зйомками малолітніх дівчаток. Однак, що чоловік розбещував неповнолітніх, довести не вдалося.

Головною темою програми «Один за всіх» на телеканалі СТБ став любовний трикутник   56 –річного олігарха, 18-річної дівчини та її матері. Спершу він хотів одружитися на юній Наді, а потім раптом переключився на її матір Марію. А розслідування журналістів проекту «Один за всіх» виявило, що проблеми багатого вдівця носять куди більш складний і навіть кримінальний характер.

Під прикриттям благодійництва чоловік шукав на вулиці дівчаток із неблагополучних сімей, пропонував їм житло і фінансову підтримку, натомість розплачуватись їм все ж таки доводилось: користуючись важким становищем неповнолітніх, Ігор Желізко вдовольняв із ними свої сексуальні потреби.

 

Сам Ігор Желізко свою вину заперечує і вважає передачу замовною і проплаченою.  Хоча очевидно: на жодне запитання ведучого чіткої відповіді дати не може, репліки чоловіка непослідовні, до того ж ведучий програми Дмитро Карпачов спіймав героя на відвертій брехні.

 

 Детектор брехні, де  Ігор Желізко міг би спростувати свою причетність до злочинів, пройти він відмовився. Натомість на сторінках інтернет-видань  та в соцмережах розпочав кампанію відбілювання репутації. Хоча на фоні цього його виправдання виглядають неправдоподібно та лицемірно.

Справжня дискусія розгорнулася після виходу передачі в ефір на місцевих сайтах. Мешканці міста шоковані, що така історія  дійсно мала місце у маленькому Нововолинську. Натомість знайшлися люди, котрі педофіла захищають.  Більше того, називають скривджених дівчаток дамами легкої поведінки (нагадаємо, одній із них на момент зґвалтування було лише 8 років). Особливо лицемірними виглядають спроби перевести тему в русло все тієї ж «Львівської жінки», яку, за словами самого Желізка,  було рейдерськи захоплено. Хоча зв»язок між бізнесом і гвалтуванням малолітніх прослідковується слабко. Активні захисники олігарха делікатно оминають тему педофілії, натомість розгортають обговорення його бізнес-провалу. Цікаво, звідки така впевненість в невинності героя? Можливо, як і довіру невинних дівчаток, багатій теж зміг купити???

         Журналісти телеканалу СТБ за фактом розбещення малолітніх подали заяву до поліції. Сподіваємось, цього разу доказів буде достатньо.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here