На Донбасі сили АТО зазнали втрат

0
583

У Мар’їнці підрозділи Збройних сил України зазнали втрат. Зокрема загинуло двоє бійців і одинадцять отримали поранення.

Про це розповів волонтер Олександр Макаренко, новину повідомляє «Преса України».

«У нас 2-200х і 11-300х», – лаконічно написав волонтер.

Подробиць наразі не відомо.

Тим часом сепаратистські ЗМІ повідомляють, що близько 22-ї години на вулиці Зелений Гай у Мар’їнці відбувся стрілецький бій. Також повідомляється, що вогневі протистояння лунали по всьому фронті, починаючи від Волновахи і закінчуючи Зайцево:

«22:00 запеклі бої за саму Ясинуватську розв’язку. Зав’язалася танкова дуель. Кілька годин мешканці Макіївки, Ясинуватої та Київського району Донецька чули бахи і щільний стрілецький бій. Потім все стало стихати. По всьому фронті настало затишшя».

«По всьому ДНР навіть в тилах чути гуркотіння. В районі Ясинуватій йде бій із застосуванням БМП та мінометів. Укри зігнали багато піхоти. Макіївка, Кіровський район, дивани стрибають разом із мешканцями».

«Авдіївка – бій на виноградниках. До центру Донецька доносяться бахи прямо зараз. Вибухи за вибухом. Стрелкотня по всьому периметру від Путиловки до Абакумова.

«Калинівка, багато всякого різного і важкого і легше – сторона Гвардійки і ботсаду. Давно так близько такого не чули», – йдеться в повідомленнях.

Нагадаємо, національна поліція у зв’язку із загостренням ситуації в Мар’їнці Донецької області вже третій день перебуває у повній бойовій готовності і проводить спецоперацію.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here