Закон про дозвіл військовослужбовцям-іноземцям отримувати українське громадянство набув чинності

0
418

Для таких військових термін безперервного проживання на законних підставах на території України встановлюється на три роки з моменту вступу в силу контракту про проходження служби. Закон, що передбачає спрощення процедури отримання громадянства для іноземних громадян і осіб без громадянства, які несуть службу в лавах Збройних сил України, набув чинності. Відповідний закон “Про громадянство України” (щодо встановлення спрощеного порядку прийняття в громадянство України іноземців та осіб без громадянства, які проходять військову службу в Збройних силах України) був опублікований у виданні “Голос України”.

Згідно з документом, закон набуває чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

“Для іноземців та осіб без громадянства, які в установленому законодавством України порядку проходять військову службу за контрактом у Збройних силах України, термін безперервного проживання на законних підставах на території України встановлюється на три роки з моменту вступу в силу контракту про проходження військової служби в Збройних силах України”, – сказано в документі.

Нагадаємо, закон №2847 “Про внесення змін до статті 9 закону” Про громадянство України “щодо встановлення спрощеного порядку отримання громадянства України іноземцями та особами без громадянства, які проходять військову службу в ЗСУ” Верховна Рада прийняла в січні.
РБК-Україна

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here