На Ягодині водіїв штрафуватимуть за «гори» сміття?

0
581

Місцеві жителі нарікають на те, що водії й пасажири автомобілів, які стоять в черзі на митний пост «Ягодин», залишають після себе «гори» сміття.

Про це розповів голова Любомльської районної ради Микола Сушик 21 грудня на нараді голови Волиньради Ігоря Палиці, яка відбулася в Шацькому районі – пише ВолиньPost.

«Сільрада змушена прибирати сміття, яке викидають в тих довжелезних чергах, і поляки теж нахабніють – не в себе папірці викидають, а в нас, так ніби приїхали не в чужу країну, а в смітник», – сказав Микола Сушик.

Голова Рівненської сільської ради (на території саме цієї сільради і функціонує митний пост «Ягодин», – ред.) Володимир Крижук зазначив, що з 2003 року функції прибирання покладено на сільську раду і КП «Рівне», де працює п’ять прибиральниць кожного дня, тракторист та різноробочий, які два рази в тиждень – прибирають і вивозять сміття, залишене від довгих черг, утворених біля пункту пропуску.

«Ми маємо від митниці проблему – це сміття. В цьому році виділили 160 тисяч гривень на функціонування КП, але залишається невирішеним питання відсутності сміттєвоза», – сказав Володимир Крижук.

http://p-p.com.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here