Хто зайняв місце звільненого Терещука

0
440

Новим головою київської поліції став Андрій Крищенко, який прославився захистом українського прапора в окупованій Горлівці. Відповідне призначення зробив Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як зазначив Аваков, Крищенка він призначив на основі подання Глави Національної поліції України Хатії Деканоідзе.

«Андрій Крищенко — приклад справжнього офіцера та істинного патріота України. Як глава міліції Горлівки, ризикуючи життям, захищав український прапор від сепаратистів. Отримав важкі поранення. За героїзм, проявлений у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність присязі, Крищенко нагороджений орденом «За мужність» III ступеня», — написав він.

Раніше Крищенко очолював міліцію Слов’янського району після визволення міста від банди Стрєлкова, у квітні цього року став головою харківської міліції.

Нагадаємо, вчора ввечері Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звільнив з посади начальника поліції Києва екс-очільника Волинського УМВС Олександра Терещука. Попереденьо голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе анонсувала його звільнення.

Своєю чергою, як повідомляє «Преса України», посадовиця пояснила причину свого рішення. Так, з її слів, проблема була в тому, як він, згідно її оцінки, виконував свої службові обов’язки.

У відповідь на питання журналіста про причини звільнення Терещука, Деканоїдзе пояснила, що кожна людина-менеджер, яка, для прикладу, командує Нацполіцією Києва, повинні володіти певними якостями. Чиновниця назвала три фактори, які впливають на її оцінку цих якостей: чи готова людина до змін, яка концепція її особистого розвитку та як вона працює сьогодні.

«Я була незадоволена його роботою і тому ініціювала його відставку», – сказала Деканоїдзе.

www.volynnews.com

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here