Волинську митницю хоче очолити черкаський мільйонер

0
490

Заступник начальника Черкаської митниці ДФС Віталій Миранюк розглядається як кандидатура на очільника Волинської митниці. Про це пише ВАР.
Громадські слухання відбудуться у четвер, 17 вересня, о 15:00 в овальному залі Волинської обласної ради, ‒ йдеться в повідомленні прес-служби Волинської ОДА.

Кадрові слухання є відкритими для всіх охочих.

Наразі до тимчасової комісії з кадрових питань при громадській раді надійшли матеріали щодо участі в слуханнях від претендентів ‒ Юрія Мацібори, виконувача обов’язків начальника Волинської митниці, та Віталія Миранюка, заступника начальника Черкаської митниці ДФС.

«Рекомендаційний висновок за результатами проведення публічних кадрових слухань буде надано голові облдержадміністрації», ‒ кажуть в ОДА.

За інформацією офіційного сайту ДФС, Віталій Миранюк народився 9 травня 1971 року в місті Комсомольськ-на-Амурі, Російська Федерація. Освіта ‒ повна вища правова, економічна, державне управління.

Трудова діяльність: в митних органах України з 1994 року. Працював начальником митного поста «Конотоп» Глухівської митниці; заступником начальника Глухівської митниці, місто Глухів; заступником начальника митного поста «Краківець» Західної регіональної митниці, місто Львів; начальником сектора, начальником митного поста «Смільниця» Львівської митниі, місто Львів; заступник начальника Енергетичної регіональної митниці, місто Київ.

Має спеціальне звання: Радник податкової та митної справи першого рангу.

Нагороди і почесні звання: подяка Голови Державної митної служби України, нагрудний знак «15 років митної служби України». З 18 листопада 2014 року – заступник начальника Черкаської митниці ДФС.

Відповідно до декларації за 2014 рік, Віталій Миранюк отримав 1,917,708 мільйона гривень і 31 копійка, з яких 63,809 тисячі гривень і 31 копійка ‒ зарплата, інші 1,853,899 мільйона гривень ‒ дарунки, призи, виграші.

Дохід членів сімʼї ‒ 146 тисяч гривень, які вони отримали внаслідок підприємницької та незалежної професійної діяльності.

У відомостях про нерухоме майно Миранюк задекларував дві ділянки ‒ 0,2063 гектара та 0,1 гектара; житловий будинок ‒ 309,9 метра квадратних та дві квартири ‒ 58,8 і 68,8 метра квадратних.

Віталій Маринюк ‒ без машини. Проте на членах сімʼї ‒ Subaru Tribeca 2999 2005 року випуску та Volkswagen passat 1968 2012 року випуску.

Нагадаємо, звільнений заступник голови ДФСУ Костянтин Лікарчук стверджує, що, за його інформацією, аби отримати посаду голови Волинської митниці, необхідно сплатити 1,5 мільйона доларів,

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here