Стрєлков розповів про можливі сутички по всій Україні

0
375

Колишній «міністр оборони» терористичної «Донецької народної республіки» Ігор Стрєлков (Гіркін) розповів про ймовірність зіткнень по всій Україні.

Про це повідомляють спільноти «ополчення» у соціальній мережі. Новину передає «Преса України».

На думку Стрєлкова, зіткнення на території всієї України можуть виникнути у тому разі, якщо ЗСУ будуть повністю розгромлені на полі бою.

«Тоді почнеться неконтрольований розпад цієї гнилої «незалежності», – зазначає терорист.

Однак, водночас він зауважує, що поки розгрому немає – не буде і ніяких зіткнень, що «виходять за рамки кримінальної хроніки».

Також прокоментував Стрєлков і ліквідацію «міноборони» самопроголошеної «ДНР». На його думку, це немає ніякого значення, оскільки всеодно всіма бойовими діями і постачанням керує командування корпусу.

«Тому сама по собі ліквідація міністерства оборони ні на що не впливає. Кононов «тільки надував щоки» з початку минулої осені. А чи є під ліквідацією міноборони політична підоснова – скоро самі дізнаємося», – зауважує терорист.

Нагадаємо, 14 липня у Донецьк завітав помічник Володимира Путіна Владислав Сурков. Метою його візиту може бути організація відставки лідера російських найманців «ДНР» Олександра Захарченка.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here