В Адміністрації президента повідомили про загострення ситуації в зоні АТО

0
547

Ситуація в зоні АТО має тенденцію до загострення, кількість фактів порушення режиму тиші з боку бойовиків зростає. Такі дані оприлюднив сьогодні на брифінгу в УКМЦ речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

За його словами, на Луганському напрямку точкою найгарячішого протистояння стало село Кримське.

«Противник вів вогонь по наших позиціях з південно-східного напрямку, і перестрілки із застосуванням стрілецької зброї, мінометів та БМП періодично спалахували та припинялися цілий день. Також ворожі вилазки та стрілянину зафіксовано у Щасті та в районі Попасної», – зауважив він.

Крім цього, на Донецькому напрямку бойовики активізувалися біля Горлівки – ворожий вогонь вівся по всьому периметру окупованого міста – від Луганського до Ленінського.

«Водночас посилилися масштабні обстріли наших позицій на схід від стратегічної залізниці Костянтинівка – Ясинувата», – відзначив Лисенко.

Згідно з текстом, на Маріупольському напрямку триває затишшя – зафіксовано лише 2 короткотривалі провокації противника у Широкиному.

«За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військовослужбовців немає, 5 – було поранено. Це сталося на Донецькому напрямку», – підкреслив Лисенко.

Як повідомлялося, упродовж 13 липня російсько-терористичні війська понад 80 разів обстріляли позиції сил АТО та мирні населені пункти, пише tyzhden.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here