Веселе свято для дітей організували бібліотекарі

0
736

Щасливий гомін дітей лунав сьогодні біля приміщення центральної міської бібліотеки. Учні четвертої школи взяли участь у ігровій забаві «Літо, сонечко, гра-не сумує дітвора», яке для них підготували працівники книгозбірні.

 Літо—найулюбленіша пора усіх дітей, це час відпочинку, розваг та безтурботності. Останніми роками бібліотеки стали місцем, де можна цікаво, корисно, а головне—весело провести свій літній відпочинок. Працівники книгозбірні організовують для дітей у пришкільних таборах різноманітні конкурси та вікторини, таким чином зближують дітвору з бібліотекою та заохочують малечу до читання книг влітку.

 В ігровому шоу взяли участь 30 дітей, вони змагались у цікавих естафетах та конкурсах: садили та збирали картоплю, стрибали з кульками, проходили дистанції на швидкість. Свою фантазію малеча втілювала у малюнках на повітряних кульках, які слугували їм за планети, а от хто буде на них жити та як назвати небесне тіло, школярі придумували самотужки. 

 Позитиву від такої яскравої  забави школярики не приховували

 Учасників ігрового шоу бібліотекарі пригощали цукерками та запрошували маленьких читачів відвідати книжково-ілюстровану виставку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here