Відбулося засідання школи правових знань

0
2110

Сьогодні відбулося засідання школи правових знань, яка функціонує на базі центральної міської бібліотеки. Основним її завданням є розширення кругозору учасників формування морального правового світогляду, розвиток ініціативи та активності, широка популяризація правових знань та юридичної літератури.

Затвердили склад школи правових знань, до якого увійшли представники окремих структурних підрозділів міськвиконкому, міського управління юстиції, Нововолинського МВ УМВС у Волинській області, центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді, релігійних організацій, навчальних закладів міста та бібліотекарі. Керівником школи обрали головного спеціаліста Нововолинського міського управління юстиції Вікторію Скриннік .

Присутні затвердили план роботи на поточний рік, який передбачає проведення заходів на актуальну правову тематику для юнацької аудиторії. Засідання школи проходять у кожну другу середу місяця у формі диспутів, дискусій, вечорів запитань та відповідей тощо. У березні відбудеться правовий барометр «Кримінал: тільки в детективах», у травні – інформаційно-правова година «Зупини насильство – захисти себе».

Джерело: novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here