Виконавчий комітет Нововолинської міської ради обговорив внесення змін до головного фінансового документа міста на 2015 рік

0
786

Чергове засідання виконавчого комітету Нововолинської міської ради відбулося сьогодні 19 лютого. Розглянуто 34 питання, що стосувалися життєдіяльності міста.

Головним на порядку денному було питання про внесення змін до міського бюджету на 2015 рік.

Начальник фінансового управління міськвиконкому Галина Бурочук розповіла, що внесення змін до міського бюджету обумовлено наступними факторами. Видаткова частина міського бюджету збільшується за рахунок спрямування вільного залишку бюджетних коштів, який утворився на початку року в результаті перевиконання дохідної частини спеціального фонду міського бюджету за 2014 рік та повернення управлінням казначейської служби без виконання платіжних доручень в кінці року у зв»язку із закриттям рахунків для виконання бюджетів.

В цілому видаткова частина міського бюджету збільшується на понад 4 млн. грн., в тому числі загального фонду – на 545,5 тис. грн., спеціального – на більш ніж 3,5 млн. грн., з них бюджет розвитку – на 3 млн. 640 тис. грн.

Окрім того, члени виконкому заслухали звіт про роботу спостережної комісії за минулий рік та розглянули іще низку питань, що стосувалися життєдіяльності міста, з усіх них були прийняті відповідні рішення.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here