Росія визнала участь своїх громадян у конфлікті на Донбасі, але міняти свою позицію не буде

0
629

“Там багато добровольців, багато з них росіяни”, – повідомив, як передає УНІАН, глава російського МЗС в інтерв’ю телеканалу Bloomberg.

Крім того, Лавров заявив, що Росія не буде підлаштовуватися під вимоги США у своїх діях по ситуації в Україні для того, щоб домогтися зняття санкцій.

“Ми не збираємося міняти нашу позицію. Ми вважаємо, що вона чесна. Ми думаємо, перш за все, про український народ. Ми робитимемо все, що в наших силах, щоб сприяти виконанню Мінських домовленостей і досягненню повного врегулювання”, – додав він.

В цілому, на думку Лаврова, попри численні обстріли з боку бойовиків, яких лише за останню добу було 14, сторони дотримуються умов припинення вогню.

А США, на думку міністра закордонних справ РФ, необхідно переглянути свою міжнародну політику.

“Вони як і раніше найпотужніша у військовому відношенні держава, але далеко не така, як раніше. Як і раніше поки ще найсильніша держава економічно, але Китай “наступає на п’яти” – вони вже далеко не в змозі поодинці за всіх все вирішувати, а звикли”, – заявив Лавров. Додавши, що керівництво Америки руйнує ті домовленості, які раніше існували між США і РФ.

Нагадаємо, що Барак Обама у своєму зверненні до американців заявив, що США зроблять все, щоб об’єднати проти російської агресії в Україні весь світ.

http://tsn.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here