Військовослужбовці 51-ї Володимир-Волинської окремої механізованої бригади отримали продукти харчування

0
1690

Майже 16 тонн продуктів харчування передали волинські фермери та підприємці військовослужбовцям 51-ї Володимир-Волинської окремої механізованої бригади, які нині дислокуються у Широкому Лану Миколаївської області. Про це на оперативній нараді повідомив голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт, пише прес-служба Волинської ОДА.

За словами голови, необхідна провізія, у супроводі заступника голови Волинської ОДА Миколи Собуцького вже прямує до пункту призначення.

51-у механізовану бригаду було передислоковано з Донецької області. Для вивчення ситуації та потреб солдатів та офіцерів до місця розташування виїхав заступник голови облдержадміністрації Роман Карпюк. «Спільно з обласними, районними військовими комісарами ми поспілкувалися з хлопцями, ознайомилися із умовами перебування, харчування, а також — поінформували про державну позицію щодо ситуації, що склалася»,- розповів Карпюк сьогодні на оперативці. «Жодних порушень уставу військової служби та присяги не було», – підкреслив він.

Заступник голови облдержадміністрації зазначив, що нині в Широкому Лану працює додаткова медична комісія, солдатів додатково оглядають лікарі. «Тих, у кого будуть виявлені захворювання чи погіршення стану здоров’я, несумісні із військовою службою, відправлять додому», – наголосив Роман Карпюк.

http://www.socportal.info

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here