Президент запропонував Рибаку продовжити парламентську сесію

0
915

Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з головою Верховної Ради Владимиром Рибаком закликав спікера продовжити сесійний тиждень та прийняти проект держбюджету-2014 до Нового року.

Янукович наголосив на важливості якнайшвидшого прийняття держбюджету і закликав депутатів “не відпочивати, а працювати”. На його думку необхідно продовжити парламентську сесію ще на один тиждень.

“Такого в нас ще не було, коли вже готовий бюджет, і сьогодні держава чекає фінансування, ми не маємо цього документу. Так ми завжди робили, до речі. В останній тиждень перед Новим роком ми приймали бюджет”, – нагадав Янукович.

Також гарант поспілкувався з главою уряду України Миколою Азаровим. Він наголосив на тому, що всі затримані соцвиплати потрібно погасити до початку Новго року.

“Я маю на увазі і заробітні плати, і пенсії, і все, що стосується соціального захисту. До кінця цього тижня, нам не треба залишати на 30 чи 31, щоб ми все проплатили”, – сказав Президент.

Азаров, у свою чергу, повідомив, що Кабмін планує вже до 30 грудня закрити всі питання, пов’язані з виплатами з бюджету за 2013 рік, повідомили у прес-службі президента.

Нагадаємо, раніше Рада вирішила відкласти розгляд дежбюджету до наступного року.

Джерело: http://tsn.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here