У Нововолинську відбувся обласний семінар учителів географії

0
1159

26 листопада у Нововолинську на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 відбувся обласний семінар працівників методичних кабінетів та вчителів географії на тему «Інноваційні підходи до роботи з обдарованими учнями».
Відкрила захід завідувач міським методичним кабінетом Марія Томашевська. Звертаючись до учасників семінару, вона сказала: «На уроках учні разом з вами подорожують у просторі та часі, однак, головне завдання вчителів географії – виховати любов до рідної землі, рідного краю».
Завідувач кафедри природничих дисциплін ВІППО Наталя Григор”єва наголосила на актуальності запропонованої теми семінару.
Учасників семінару привітав начальник відділу освіти Нововолинського міськвиконкому Микола Остапюк. Він розповів про здобутки та перспективи розвитку освіти у нашому місті. Наголосив на інноваціях, котрі плануються вводити у цій галузі, зокрема, про створення електронного реєстру дітей у ДНЗ, впровадження комп”ютерної освіти школярів, починаючи з 2-го класу, введення до вивчення другої іноземної мови тощо.
Сергій Трофимчук, директор ЗОШ №7 у слайд-презентації ознайомив присутніх з історією навчального закладу, його сучасною діяльністю та здобутками педагогічного та учнівського колективів. Після цього психолог школи провела анкетування «Очікувані результати».
Методисти та учителі шкіл області мали гарну нагоду за круглим столом поділитись досвідом, обговорити проблемні питання своєї діяльності та окреслити плани на майбутнє.

Джерело: novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here