Вчені довели, що від солодкого не товстішають

0
1708

Радість для ласунів. Американські вчені довели – від солодощів не гладшають.
Дієтологи кілька років спостерігали за п’яти-тисячною групою піддослідних, однак, зв’язку між поїданням солодкого та поганим самопочуттям людей американці не знайшли.

Тим не менш лікар-дієтолог інституту гігієни харчування Наталія Міхньова від висновків американських учених у шоці, адже те, що від тортів і тістечок люди набирають вагу та хворіють, для Міхньової – аксіома. Це вона пояснює тим, що у солодощів дуже високий глікемічний індекс.

“Чим легше засвоюється продукт, тим більше його надлишок відкладається в жирову тканину. Тому ми, природно, будемо набирати вагу”, – зауважила Міхньова.
Від солодкого не гладшають, довели американські вчені

Дієтолог Людмила Веспер у свою чергу вже кілька років учить киян їсти корисні ласощі, які робить із сирої гречки та мигдалю. Інгредієнти вона перетирає у спеціальному блендері та додає мед.

Корисним, каже лікар, може бути навіть пиріг, який готується з прісного тіста і всього за десять хвилин. Також вона наголосила, що всі смаколики із білого борошна та з додаванням маргарину – табу. Можна їсти: мед, горіхи та сухофрукти.

Нагадаємо, у Великобританії винайшли цукерки-дезодорант. Солодощі на основі часнику примушують піт пахнути трояндами або ваніллю.

Кореспондент ТСН Неллі Ковальська

Джерело:  tsn.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here