Нововолинські перевізники хочуть аби маршрутки їздили лише до п’ятниці

0
1228

У Нововолинську хочуть повністю припинити курсування громадського транспорту в місті. Це рішення ініціювали самі перевізники. Вони направили у міськраду відповідне звернення. Кажуть, що працюють собі у збиток, адже пасажирів зараз обмаль. Та й возити по 10 людей, відповідно до вимог карантину, – економічно не вигідно. До того ж працювати відмовляються і водії, адже маршрутки – це однин із найбільших осередків розповсюдження коронавірусу. Тому вони бояться за своє здоров’я. Це питання сьогодні, 18 березня, вирішували на нараді у міській раді, яка відбулась під керівництвом першого заступника міського голови, секретаря ради Андрія Сторонського.

Посадовець зауважив, що зараз надзвичайного стану в місті немає. А лише він зобов’язує припините міське перевезення. Та й для багатьох людей громадський транспорт – єдиний спосіб добратися на роботу. Тому закликав перевізників працювати у звичному режимі, однак з обмеженою кількістю пасажирів – не більше 10.

У ході дискусії, вирішили продовжити роботу громадського транспорту в місті принаймні до п’ятниці. А завтра, 19 березня, інформувати про це рішення людей.

Зараз це питання ще вирішується. Однак, ймовірно, у п’ятницю рух маршруток таки припинять.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here