У Нововолинську відновили опалювальний сезон

0
685

Сьогодні, 7 листопада, у помешканнях нововолинців знову потепліє. КП «Нововолинськтеплокомуненерго» продовжує опалювальний сезон після тижневої перерви. Відповідне розпорядження підписав міський голова Віктор Сапожніков.

Комунальники вже зранку розпочали відновлювати подачу опалення до житлових будинків, бюджетних установ та інших споживачів.

Однак, насамперед, тепло подадуть у дитячі садочки, школи, лікарні та інші заклади охорони здоров’я, а до кінця сьогоднішнього дня тепло з’явиться і у всіх помешканнях Нововолинська та Благодатного.

«Сьогодні зранку ми розпочали відновлювати подачу опалення до житлових будинків, бюджетних установ та інших споживачів. Основна причина відновлення теплопостачання – звернення місцевих мешканців та дані Гідрометцентру. Адже температура повітря понижається, завтра, 8-го листопада, і в день, і в ночі взагалі очікується менше 10 градусів тепла. Та й є чимало скарг від наших жителів, що в садочках і школах холодно і дітки мерзнуть. Тому міська рада прийняла відповідне рішення і на його основі відсьогодні опалювальний сезон в Нововолинську і в Благодатному продовжується. Процес відновлення проходить спокійно, жодних проблем чи поривів не має. Сподіваємося впродовж дня забезпечити теплом наших споживачів», – розповів у коментарі нашому виданню директор КП «Нововолинськтеплокомуненерго» ЖКО Анатолій Гаврилюк.

Нагадаємо, 30 жовтня, подача тепла в оселях шахтарського міста була тимчасово призупинена у зв’язку із значним підвищенням температури повітря.

Також  у рішенні йдеться про те, що Благодатнівський селищний голова О.В. Топорівський та виконавчий комітет Благодатнівської селищної ради не реагують на законні вимоги КП «Нововолинськтеплокомуненерго»  про затвердження  власних тарифів на постачання теплової енергії для місцевого населення, підприємств та організацій. І у зв’язку з цим, тепер різницю в тарифах Благодатнівська селищна рада має відшкодовувати з місцевого бюджету.

 

 

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here