ДП «Волиньвугілля» сьогодні святкує 20-річний ювілей

0
1279

Сьогодні ДП «Волиньвугілля» святкує 20-річний ювілей. З цієї нагоди міський голова Віктор Сапожніков привітав усіх вугільників, пригадав історію створення обєднання. Згадуючи кожного з тих, хто був причетний до створення ДП «Волиньвугілля», Віктор Борисович побажав усім миру і добра, благополуччя.

«Історія «Волиньвугілля» починалася із зустрічей, розмов, наказів, а згодом і реалізації проекту. Але сьогодні багато речей більше від нас не залежать. Усе, що ми можемо зробити, –  це працювати, добувати вугілля, реалізовувати його і плекати надію, що шахта №10 таки запрацює. Я вважаю, що фундамент всьому – це Нововолинськ та його шахтарі, а також традиції. З ювілеєм вас, хай щастить, Божої благодаті!»

Опісля цього міський голова вручив подяки за багаторічну сімлінну працю та відповідальне ставлення до роботи першому технічному директору, економісту та генеральному директору ДП «Волиньвугілля».

 

Під час урочистостей також виголосив вітальне слово колишній генеральний директор ДП «Волиньвугілля» Леонід Гочачко, який в свою чергу привітав колег зі святом, пригадав усі знакові моменти, причетних до заснування «Волинсьвугілля», а також зазначив, що вугільна промисловість вимагає наполегливої важкої праці, у якій ніколи легко не було.

Економіст ДП “Волиньвугілля” Зінаїда Буткевич зазначила, що за чималий проміжок часу в історії підприємства сталося багато важливих подій та курйозних ситуацій.

«20 років–  це доволі великий відрізок часу. Та команда, яка прийшла і зробила неможливе, є прикладом для присутніх сьогодні, що є робота та є надія,» – наголосила вона.

З нагоди 20-річчя створення виробничого об’єднання «Волиньвугілля» нагрудними знаками «Шахтарської Гвардії Волині» та «Свята великомучениця Варвара» відзначено достойних працівників підприємства.

А також під час заходу винуватці та гості свята мали можливість переглянути на екрані зафільмовані знакові моменти з життя вугільного підприємства та поринути у спогади.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here