Традиційної ходи випускників у Нововолинську цьогоріч не буде

1
1795

Днями для нововолинських випускників востаннє пролунав шкільний дзвінок. Зараз у них – «гаряча» пора: шкільні екзамени і ЗНО, вибір професійного шляху і вузу, у якому здобувати омріяний фах, а ще – підготовка до випускного вечора.

Випускний у школі – дуже важлива подія для одинадцятикласників, яка відбувається тільки раз у житті й спогади про неї залишаються надовго. Тому кожен випускник прагне аби цей день запам’ятався яскравим святом. Вже традиційно допомагає в організації свята міська рада. Цьогоріч воно відбудеться в суботу, 23 червня.

На робочій нараді в міськраді заступники міського голови Андрій Сторонський та Володимир Рожелюк, заступник начальника управління освіти Ольга Лакиш й начальники окремих служб та установ обговорили й погодили програму випускного вечора.

В основному, цьогоріч захід пройде традиційно: з піснями, танцями, вітальними виступами, прощальним вальсом випускників, а також відзначенням і нагородженням медалістів і переможців різноманітних олімпіад, конкурсів і змагань.

Однак, є й зміни. Цьогорічні випускники відмовились від урочистої ходи центральними вулицями міста.

Як і торік, урочиста лінійка відбудеться на площі В’ячеслава Чорновола.

Під час наради перший заступник міського голови Андрій Сторонський звелів організувати під час масового заходу належний медичний супровід та забезпечити громадську безпеку та охорону правопорядку.

1 коментар

  1. А взагалі хтось порадився з самими випускниками та батьками випускників про це? Вони переживають , що діти падають під час лінійки ! Падають медалісти , яких виставлять на відкрите сонце . Вже можна було б зробити якесь накриття для них за стільки років , а не той годинник посеред стометрівки

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here