“Смілива гривня”: жителів Нововолинська запрошують долучитися до благодійної акції

0
491

Нововолинців та гостей міста запрошують долучитись до благодійної ініціативи «Смілива гривня». Мета акції від Національного банку України – об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії.

28 серпня, у День Нововолинська, коли вийдете на прогулянку містом, візьміть з собою монети номіналом 10, 50 копійок чи 1, 2, 5 чи 10 гривень. У різних локаціях волонтери облаштують 5 пунктів збору монет. Ви зможете відправити й свою гривню на фронт. Навіть одна монета – це внесок у перемогу!

Про це інформують на сторінці міської ради.

Усі зібрані під час відзначення Дня міста монети будуть передані у банк, який надасть документальне підтвердження участі Нововолинської громади у благодійній акції «Смілива гривня».

Крім того, пункти мобілізації монет з 1 серпня до 31 жовтня 2022 року працюють у відділеннях уповноважених банків – АТ “Ощадбанк” та АТ “ПУМБ”, свої гривні можна відразу приносити туди.

До слова, за оцінкою фахівців, зараз в обігу перебуває понад 14 мільярдів монет на суму понад 5 мільярдів гривень. За ці кошти можна було б придбати приблизно 70 сучасних безпілотників BAYRAKTAR, або 25 реактивних артилерійських систем залпового вогню HIMARS, або 50 танків Т-90, або 150 машин бойової піхоти.

Більше інформації про всеукраїнську акцію за посиланням: https://promo.bank.gov.ua/brave-hryvnia/

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here