Нововолинським школярам розповіли правила поведінки на льоду

0
304

У зв’язку із останніми подіями на території Володимир-Волинського району, а саме нещасний випадок, який трапився на водоймі Володимира, де втонув 13-річний хлопець, у навчальних закладах проводять лекції про основні небезпеки у зимовий період.

Так, сьогодні, 14 січня, працівники Володимир-Волинського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області спільно із співробітниками Управління муніципальної варти Нововолинської міської територіальної громади провели інформаційно-профілактичну бесіду на тему безпеки життєдіяльності для ліцеїстів 6-7 класів Нововолинського ліцею №7 та Нововолинського ліцею №8. Ці навчальні заклади обрали неспроста, адже вони знаходяться поблизу міського озера.

Провідна інспекторка Володимир-Волинського районного управління ДСНС у Волинській області Тетяна Баранчук розповіла вихованцям про правила безпечної поведінки на льоду та про заборону відвідування водних об’єктів без нагляду дорослих. А для кращого засвоєння матеріалу школярам показали відео «Правила безпечної поведінки на льоду». Також учням нагадали про правила пожежної безпеки у побуті.

Працівниця муніципальної варти Оксана Люлько розповіла школярам про правила дорожнього руху. Зокрема, було наголошено, що діткам, у темну пору доби варто прикріпляти флікери: наліпки або браслети, які відбивають світло фар чи ліхтарів. Це забезпечить їхню видимість на дорозі і змінімізує ризик, що маленький пішохід стане непоміченим

На завершення бесіди ліцеїстам було роздано тематичні календарі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here