Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Нововолинської міської ради

0
319

Сьогодні, 6-го січня, відбулося перше чергове засідання виконавчого комітету Нововолинської міської ради у 2022 році. На порядку денному розглянули понад 10 проєктів рішень.

Зокрема, оголосили конкурс на заміщення вакантної посади керівника комунального закладу загальної середньої освіти Нововолинського ліцею №1. Також заслухали оновлені ціни на платні послуги закладів освіти громади та тарифи на теплову енергію ТОВ “Луцьк-Екотепло”.

Члени виконкому підтримали проєкт рішення про демонтаж самочинно встановлених тимчасових споруд, що знаходяться на вулицях Героїв АТО, Сонячна, Куліша та Сірка. Як зазначив керівник управління муніципальної варти Сергій Смолярук, мешканці самі просили, аби у їхніх дворах навели лад. Адже, за їхніми словами, у спорудах часто збиралися наркомани. Та й більшість із них – аварійні, що несе не тільки естетичну проблему, але й загрозу для життя.

Окрім цього, надали дозвіл на відключення від систем централізованого опалення та постачання гарячої води 23-квартирного будинку, що знаходиться на проспекті Дружби, 25. До слова, Загалом протягом 2021 року у Нововолинську на автономне опалення перейшли споживачі 17 багатоквартирних будинків.

Члени виконавчого комітету затвердили результати конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території сіл Нововолинської громади. Відтак, у Грибовиці послугу з вивезення сміття протягом року надаватиме приватний підприємець Олена Лисюк, а у Грядівському старостинському окрузі – виробниче управління комунального господарства, з яким буде укладено договір на п’ять років.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here