МОЗ оновило карантинні зони: де Волинь?

0
259

Станом на 25 листопада, в червоній зоні епіднебезпеки знаходяться Київ та 18 областей. Як передає Укрінформ, про це свідчать дані Міністерства охорони здоров’я.

Як передає Укрінформ, про це свідчать дані Міністерства охорони здоров’я.

Станом на 24 листопада, в жодному регіоні не перевищено показник завантаженості ліжок з киснем, відведених для лікування хворих на COVID-19.

Так, по країні цей показник становить 51,7% при визначеному граничному рівні 65%. В столиці показник завантаженості ліжок з киснем становить 58,9%.

До червоної зони епідемічної небезпеки віднесено Київ, Вінницьку, Волинську, Дніпропетровську, Донецьку, Житомирську, Запорізьку, Івано-Франківську, Київську, Луганську, Львівську, Миколаївську, Одеську, Рівненську, Сумську, Херсонську, Хмельницьку, Чернігівську та Черкаську області.

На жовтому рівні епіднебезпеки – Кіровоградська, Тернопільська області. На помаранчевому рівні – Закарпатська, Полтавська, Харківська та Чернівецька області.

Рівень захворюваності на COVID-19, при визначеному показнику 75 на 100 тис. населення, по країні становить 601 на 100 тис. населення.

В Києві рівень захворюваності – 619 на 100 тис. населення.

Найвищий рівень захворюваності на COVID-19 у Миколаївській (972) та Полтавській (920) областях .

Станом на 24 листопада, рівень госпіталізацій по країні становить 60,2 при визначеному показнику 60 на 100 тис. населення.

Цей показник перевищено в 11 регіонах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here