Як у Нововолинську святкували День захисників і захисниць України

0
948

Сьогодні, 14-го жовтня, з нагоди Дня захисників і захисниць України у Нововолинську на площі В’ячеслава Чорновола відбулися урочистості.

Перед початком заходу присутні згадали полеглих воїнів хвилиною мовчання. Опісля з вітальним словом виступив міський голова Борис Карпус. Він привітав військових, матерів і дружин бійців. Мер побажав усім міцного здоров’я, натхнення, сили духу і довгоочікуваного миру.

«Низький уклін усім захисникам, що боронять нашу країну», – виголосив Борис Сергійович.

Окрім цього, військовим, матерям солдатів та волонтерам вручили Почесні грамоти міського голови, Подяки та нагрудні знаки.

До слова, для жителів громади і гостей організували низку цікавих розваг. На майдані Незалежності діяла виставка військової техніки. А на бульварі Шевченка – робіт учнів художнього відділу Нововолинської ДШМ «Повертайся додому живим». Також на нововолинців чекала смачна польова кухня.

Шашлик, смажені реберця та кукурудза, ковбаски, картопля, овочі – на площі В’ячеслава Чорновола розмістилися фуд-корти.

Також на мешканців чекав святковий концерт за участі аматорських колективів та солістів-вокалістів Нововолинського міського Палацу культури, вихованців Нововолинської дитячої школи мистецтв, Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості. Та фінальний концерт гурту «Цвях».

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here