Міські командні турніри серед учнів старших класів стартували у Нововолинську

0
230

З 5-го жовтня у Нововолинську тривають міжміські турніри серед дітей старших класів навчальних закладів міста. Школярі змагатимуться в таких науках: хімія, географія, математика, біологія, фізика, правознавство, інформатика, а також боротимуться винахідники-раціоналізатори.

Протягом 6 днів проходили інтелектуальні бої, під час яких учасники мали змогу продемонструвати рівень знань з географії, хімії та математики. Усі показали високий рівень теоретичної підготовки та культури ведення наукової дискусії. Кращими з кращих стали учні Нововолинського ліцею № 1 (географія), Нововолинського ліцею №7 (хімія) та Нововолинського ліцею №6 (математика).

Сьогодні ж, 11-го жовтня, змагаються біологи. Так, поборотися за звання найталановитіших виявили бажання команди семи навчальних закладів Нововолинська. У гострій та цікавій боротьбі перемогу вибороли юні біологи Нововолинського ліцею №5.

Судять найрозумніших найкращі вчителі з біології ліцеїв Нововолинська. Із переможців буде сформована команда, яка представлятиме шахтарське місто на області. За словами організаторів, головна мета турнірів – пошук талановитих учнів, створення сприятливих умов для реалізації і розвитку їхніх творчих здібностей.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here