На Дні депутата у Нововолинській міськраді розглянули майже 200 питань

0
430

Сьогодні, 22-го вересня, під головуванням міського голови шахтарського міста Бориса Карпуса в Нововолинській міській раді відбувся День депутата. Обранці попередньо розглянули матеріали чергової VIII сесії міськради, проведення якої передбачено 24-го вересня. Відтепер усі земельні питання розглядаються поіменно, тому на порядок денний винесено 184 основних та додаткових питань.

День депутата, як завжди, насичений, дискусійний і конструктивний. Депутати обговорили проєкти рішень, які пропонуються на розгляд пленарного засідання та заслухали доповідачів.

Зокрема, начальниця Управління економічного розвитку проєктної діяльності та інвестицій Тетяна Корнійчук доповіла про зміни, які рішенням сесії планують внести до програми соціального та економічного розвитку. А саме розповіла розподілення субвенції соцеконому із державного бюджету. Кошти витратять на потреби освітніх та культурних закладів, ремонту ЦНАПу та адміністративних будівель населених пунктів Нововолинської територіальної громади.

До слова, начальник управління освіти Сергій Мороз доповів питання про відкриття 2-х інклюзивних груп у Нововолинському закладі дошкільної освіти № 9 на базі тих груп, що уже діють. А також введення в штатний розпис двох асистентів вихователя на час функціонування інклюзивних груп.

Окрім цього, обговорили питання про перейменування житлового комунального об’єднання. Відтак, під час сесії депутати приймуть рішення про перейменування комунальних підприємств. Зокрема, це КП “Нововолинськводоканал” та дві житлові компанії, які, до слова, планують об’єднати.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here