Мешканців Нововолинська запрошують на ярмарок

0
415

2 жовтня 2021 року у Нововолинську відбудеться ярмарок продовольчих товарів та сільськогосподарської продукції. Цьогоріч торгові точки мають намір розмістити на бульварі Шевченка, біля центрального ринку. Функціонуватиме ярмарок з 8:00 до 15:00.

Про це йдеться на сторінці Нововолинської міської ради.

 21 вересня заступниця міського голови Юлія Лефтер провела нараду з керівниками відділів, які залучені до підготовки заходу, представниками поліції, муніципальної варти та ВУКГ. Обговорювали план проведення ярмарку. Крім традиційної торгівлі, на ярмарку для відвідувачів готують розважальну програму: дегустація смаколиків, фотозони, музичний супровід, українська стилістика. Обов’язкова умова для продавців та відвідувачів – дотримання карантинних норм.

Звертаємо увагу водіїв та пасажирів! 1 жовтня після 21:00 та 2 жовтня до 15:00, на відрізку бульвару Шевченка від траси Р-15 до перехрестя вул. Героїв АТО, буде заборонений рух транспорту. 2 жовтня громадський транспорт курсуватиме вулицею Героїв АТО. Просимо водіїв у день ярмарку не паркувати транспортні засоби на вулиці Героїв АТО.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here