У Нововолинську привітали медиків із професійним святом

0
704

Щороку в третю неділю червня в Україні відзначають День медичного працівника. Цьогоріч, 18 червня, напередодні свята привітання приймали й нововолинські медики. Так, сьогодні у Нововолинському відділенні екстреної медичної допомоги відбулися урочистості з нагоди професійного свята.

Своїх підопічних привітав директор Нововолинської центральної міської лікарні Олег Шипелик. За його словами, надання медичних послуг в місті на високому рівні.
“Сьогодні у мене є велика, міцна та надійна родина, яка складається з 600 людей. Я хотів би привітати вас усіх з нагоди Дня медичного працівника. Побажати вам в першу чергу міцного здоров’я, любові та злагоди у ваших сім’ях. Ми всі команда однодумців, яка об’єднана заради однієї спільної мети –  покращення якості надання медичної допомоги мешканцям Нововолинської громади”, – каже Олег Володимирович.

Привітати медичних працівників завітали й міський голова Борис Карпус та його заступниця Вікторія Скриннік.

Борис Сергійович побажав усім міцного здоров’я, успіхів, наснаги та доброго настрою. А також подякував за віддану працю, професіоналізм та милосердя.

“У вас велика відповідальність, бо ви берете відповідальність не тільки за себе, але й за життя інших, а це почесна місія. Це велика почесна місія, тому що не завжди вдається вам зробити так як ви хочете. З різних причин – десь недостатньо потрібних засобів, є десь саме непорозуміння пацієнтів. Але ви завжди хочете їм допомогти й кожного дня ви йдете на цю роботу, де перед вами стоять нові виклики. Це все і є великим приводом, щоб сказати вам велике дякую“, – звернувся до медиків мер Нововолинська.

За вагомий особистий внесок у розвиток медицини міста та високий професіоналізм до Дня медичного працівника лікарів нагородили почесними грамотами.

До слова, напередодні професійного свята працівники міської лікарні отримали важливу відзнаку. А саме – КНП “Нововолинська центральна міська лікарня” отримала нагороду “Лідер галузі 2020”. Її директору медичної установи вручив міський голова Борис Карпус.

Окрім цього, урочистості відбулися й у Нововолинському центрі первинної медико-санітарної допомоги. Працівників ЦПМСД нагороджували подяками та звичайно ж подарунками.


Згадуючи, яким був цей рік для лікарів очільник міста та його заступниця подякували медичним працівникам за відданість справі та високий професіоналізм, особливо під час пандемії коронавірусу.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here