Делегація Волинської обласної ради з робочим візитом відвідала Нововолинський ЦПТО

0
316

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 2 червня 2021 р. № 575-р «Про передачу цілісних майнових комплексів державних закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що передаються у власність (спільну власність) територіальних громад» Державний навчальний заклад «Нововолинський центр професійно-технічної освіти» фінансуватиметься за кошти обласного бюджету.

Тому днями, 17 червня, Нововолинський центр ПТО з робочим візитом відвідали керівники структурних підрозділів виконавчого апарату Волинської обласної ради: Михайло Імберовський, Алла Палівода, Галина Карнаухова та депутат обласної ради Юрій Сиротюк. Очолив групу голова постійної комісії з питань бюджету Орест Маховський.

Про це повідомляють на сторінці Нововолинського ЦПТО.

Метою візиту було вивчення потреб закладу освіти, результатів виробничої діяльності, стану матеріально-технічного забезпечення. У ході візиту делегація оглянула навчальні та побутові приміщення, поспілкувалась з керівництвом і працівниками, оцінила роботу колективу, створені у закладі сучасні навчально-практичні центри.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here