Нововолинські рятувальники провели екскурсію для школярів міста

0
268
6 травня 2021 року до Державної пожежно-рятувальної частини № 5 міста Нововолинськ завітали учні Нововолинського ліцею №7 Нововолинської міської ради Волинської області. Під час екскурсії діти мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення.

Про це йдеться на сторінці рятувальників.

Начальник караулу розповів, як рятувальники реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Найбільше дітям запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням – вони фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись костюми, в яких працюють пожежні. Також найсміливіші приміряли на себе бойові обладунки співробітників ДСНС.

Рятувальники розповіли учням про те, як працює та чи інша техніка, та відповідали на запитання, які ставили діти. Під час спілкування зі школярами начальник караулу звернув увагу на причини виникнення пожеж та їх запобігання, розповів, як правильно діяти у разі виникнення пожежі. Дана екскурсія дала можливість познайомити дітей з професією героя-рятувальника та навчити безпеці життєдіяльності.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here