Вдячний пацієнт подарував Нововолинській лікарні захисні костюми

0
738

43 костюми індивідуального захисту подарувала інфекційному відділенню Нововолинської центральної міської лікарні сім’я місцевих підприємців Ярослава та Марії Доліновських.

Ярослав Петрович був госпіталізований до лікарні із коронавірусною хворобою. Чоловік запевняє, що попри численні нарікання на проблеми у медичній галузі, отримав вчасне та якісне лікування. Особливу вдячність сім’я Доліновських висловлює персоналу інфекційного відділення. Зокрема завідувачці Валентині Бевз, лікарям, медичним сестрам та санітарам.

Публікацію із вдячністю розмістила на своїй сторінці у фейсбуці Марія Доліновська.

“Слова глибокоі вдячності наша родина висловлює медичному персоналу інфекційного відділення Нововолинськоі центральноі лікарні . В час цієі бридкоі пандеміі , коли з усіх усюд чуються голоси про незадовільний стан медицини мій чоловік отримав якісне лікування . Дівчата ви справжні професіонали! Починаючи від головного лікаря Бевз В.В, Бакун О. Е а також медичних сестер і санітарів .Прийміть від нас сорок три костюми індивідуального захисту. Хай береже вас Господь Бог!” – йдеться у дописі.

Захисні костюми передали директору КНП “Нововолинська ЦМЛ” Олегу Шипелику.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here